.png)
Surowcem wejściowym jest śruta rzepakowa, która przed obróbką barotermiczną jest kruszona w młynie walcowym. Następnie na lini produkcyjnej odbywają się procesy kondycjonowania, ekspandowania oraz obróbki w reaktorze termicznym. Unikatowy proces obróbki zapewnia wysoką jakość i efektywność produktu.
.png)
Zawartość białka chronionego na poziomie 60%. Dzięki temu produkt nie obciąża organizmu wysokowydajnych krów mlecznych, spełniając zadanie paszy rozdojeniowej.
.png)
Przyswajalność Amirapu Efekt, dzięki unikatowemu procesowi obróbki, jest wyższa niż w tradycyjnym komponenencie rzepakowym. Wyższa przyswajalność to lepsze wykorzystanie paszy i wpływ na poprawę wyników produkcyjnych u bydła.
.png)
Białko rzepakowe jest źródłem cennej metioniny, która odpowiada za syntezę białek. Jest jednym z najważniejszych aminokwasów w diecie bydła. U krów mlecznych jest aminokwasem mlekopędnym, a u opasów odpowiadającym za szybsze przyrosty.