.png)
Surowcem wejściowym są nasiona soi, po oczyszczeniu kierowane na linię produkcyjną. Tam odbywa się proces podwójnego kondycjonowania i podwójnego tłoczenia oleju. Unikatowy proces obróbki zapewnia wysoką jakość i efektywność produktu.
.png)
Energia dla krów mlecznych jest wyższa niż w tradycyjnym komponencie sojowym. U krów mlecznych wpływa na stabilizację parametrów mleka.
.png)
Wysoka przyswajalność to lepsze wykorzystanie paszy i wpływ na poprawę wyników produkcyjnych u bydła.
.png)
Produkt charakteryzuje się przyjemnym smakiem i zapachem, dzięki czemu pozytywnie wpływa na pobranie paszy. Proces obróbki w Zakładzie Uszlachetniania Białka Roślinnego jest w pełni naturalny.
.png)
Prosoja Standard powstaje w polskiej fabryce, a nasiona używane do produkcji w znacznym stopniu pozyskiwane są z krajowych pól. Z uwagi na zapotrzebowanie na produkty sojowe, które znacząco przewyższa podaż polskiego surowca, wspieramy się importem nasion soi.