Surowcem wejściowym są nasiona soi, po oczyszczeniu kierowane na linię produkcyjną. Tam odbywa się proces podwójnego kondycjonowania i podwójnego tłoczenia oleju. Unikatowy proces obróbki zapewnia wysoką jakość i efektywność produktu.
Enargia dla krów mlecznych jest wyższa niż w tradycyjnym komponencie sojowym. U krów mlecznych wpływa na stabilizację parametrów mleka.
Wysoka przyswajalność to lepsze wykorzystanie paszy i wpływ na poprawę wyników produkcyjnych u bydła.
Produkt charakteryzuje się przyjemnym smakiem i zapachem, dzięki czemu pozytywnie wpływa na pobranie paszy. Proces obróbki w Zakładzie Uszlachetniania Białka Roślinnego jest w pełni naturalny.
Prosoja Standard powstaje w polskiej fabryce, a nasiona używane do produkcji w znacznym stopniu pozyskiwane są z krajowych pól. Z uwagi na zapotrzebowanie na produkty sojowe, które znacząco przewyższa podaż polskiego surowca, wspieramy się importem nasion soi.
Zamówienia dopasowane do Twojej hodowli
Oferujemy produkty w opakowaniach różnej wielkości, więc z łatwością dopasujesz zamówienie do potrzeb stada.
Towary luzem dowozimy już od 4 ton!
Dobierz produkty